Lokaler-uppsala.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Knivsta

190 m2 kontor i Knivsta att hyra

Skyltläge utmed E4 - här syns du - mellan Uppsala och Stockholm!

Skyltläge utmed E4 - här syns du - mellan Uppsala och Stockholm!

Mindre lokal med stora möjligheter.
Här har du möjlighet att exponera din verksamhet. Högst upp och visavi E4:an.

Beskrivning

Denna lokalen, tillsammans med områdets intensiv utveckling som går i den snabba takten, gynnar ditt företag från dag 1. Perfekt läge för dig som är verksamt i Uppland. Fastigheten ligger intill avfarten från motorvägen. Förutom fräscha ytor, finaste utsikten och tillgång för dina kunder och medarbetare, får du fantastiska exponeringsmöjligheter.
Förutom denna lokalen kan vi erbjuda välexponerade, större markytor.

Kommunikationer

Knivsta har en väl fungerande kollektivtrafik. Till Stockholm tar det inte mer än 30 minuter med tåg, till Arlanda 8 minuter. Till Uppsala tar det 10 minuter. Ar - bussterminal - ligger i närheten till fastigheten

Service

Knivsta Centrum erbjuder all service som önskas: livsmedelsbutiker, tjänster, restauranger mm. Fastigheten ligger nära den fina naturen. Här erbjuds aktiv tid på utomhusgymmet och elljusspåret. Knivsta Raw Motion i närheten erbjuder ny koncept inom träningen som passar de flesta självutmanare. Eller varför inte ta sina arbetskamrater och ta en runda på Galaxypadel som ligger en kvarts promenad från fastigheten? Allt som ni behöver för en lyckad arbetsdag.

Parkering

Gott om parkeringsplatser som går att hyra.

Tillträdesdatum...