Lokaler-uppsala.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Uppsala

500 m2 kontor i Uppsala att hyra

Trevlig kontorslokal i fastighet med bästa läget ut med ut med Tycho Hedens Väg

Trevlig kontorslokal i fastighet med bästa läget ut med ut med Tycho Hedens Väg

Nu kan vi erbjuda toppmoderna kontor i representativ fastighet med bästa läget ut med Tycho Hedens Väg.

Beskrivning

Representativ fastighet i mycket bra läge i Fyrislund.
Lokalerna erbjuder flexibel planlösning med fönster åt flera väderstreck vilket ger lokalerna ett härligt ljusinsläpp. Lokalen går att dela upp i mindre ytor.
Mycket goda parkeringsmöjligheter finns i garage och utomhus i direkt anslutning till fastigheten. Här erbjuds även laddstationer för elbilar.

Planlösning

Öppen planlösning

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.Service

I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, max med flera andra.

Parkering

Flertalet parkeringsplatser finns i fastighetens varmgarage och utomhus.

Tillträdesdatum

2022-07-01

Övrigt

FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-list...